april 2013

SANGVIDEO - TITANIUM

Neste helg skal jeg i 50-årsdag og 25-års bryllupsdag til tanten og onkelen min, og i den anledning har tanten min spurt om jeg har lyst til å synge et par sanger! Jeg prøvde meg litt frem med forskjellige sanger i stad, og filmet litt underveis for å kunne høre det etterpå. Den ene sangen jeg vurderer å synge er den akkustiske versjonen av Titanium, og det er den som er på videoen under. Den er bare to minutter kort, og ikke hadde jeg øvd så mye heller, så er ikke noe spesielt bra og ikke kan jeg teksten utenat heller, men tenkte jeg skulle dele den hvis noen hadde vært interessert i å høre likevel, haha. 

❤ Vilde Kristin

SANGVIDEO

I dag har jeg endelig vært på kor og sangtime igjen! Jeg hjelper til i barnekoret der jeg bor, men har ikke fått vært der på sånn 4-5 uker, så må si jeg har savnet de skjønne jentene! ❤ Etter kor hadde jeg sangtime, og da øvde jeg på en sang som heter "Danse mot vår"! Den har vi sunget i koret i alle år, og jeg har ALLTID ville synge solist på den, helt siden jeg var 7-8 år, men jeg har aldri fått lov, trist, haha. Men nå er det endelig min tur, og på søndag skal jeg synge den på korets vårkonsert! 

Fikk mamma til å filme mens jeg øvde, så under ser du en video av det! Er dårlig lyd, og måtte klippe å lime litt på slutten, men ja, det får gå:

❤ Vilde Kristin

DANS

I dag begynte skolen igjen, noe som egentlig var helt greit! Det er alltid så gøy å se igjen folk du ikke har sett hele ferien(❤), og til og med når folk ikke hilste tilbake på de ivrige hei-ene mine lot jeg det ikke ødelegge dagen min. Vi hadde styrketester i gymmen, og jeg tok NY REKORD i situps!! 25!! *Applaus*. Den gamle rekorden min var 20, men som regel har jeg ikke klart mer enn 10-12, haha. Klarte også 35 armhevinger! Det er en stor prestasjon for en med verdens svakeste armer! (Det må nevnes at armhevingene var på kne..) Nå skal jeg gjøre meg klart til dans, også må jeg springe til bussen!❤ Vilde Kristin

AUKLANDSHAMN

I helgen har jeg vært i Auklandshamn, og det har vært utrolig gøy som vanlig! ❤  Vi har gjort mye forskjellig - lært oss the cup song, noe som viste seg og ikke være så lett som det så ut som! Rytmen er grei, den fikk alle til, men å synge til krever virkelig øving! Ellers har vi sett film, snakket, bygget et tårn av mennesker i dørkarmen (haha), hatt photoshoot og mye mer! I går var jeg en tur oppom til Camilla, var lenge siden jeg hadde vært med henne, så det var kjempekoselig! ❤ Nå må jeg straks begynne på leksene jeg har utsatt hele ferien, har blant annet en gyminnlevering jeg må skrive, også har jeg kanskje politikkprøve i morgen, hjelp... 😮

❤ Vilde Kristin

Kategorier


Arkiv

hits