Minner

OUTFIT 30.03.13
Skjørt fra Bikbok
Topp fra H&M
Sko fra Roots

Ikke akkurat mitt fineste outfit, men det var herlig å kle seg i noen lyse klær for en gangs skyld! I dag har jeg vært på shopping med min kjære Sarah-Louise! ❤ Fikk brukt litt penger, og fikk kjøpt masse LYSE klær! Jeg mener det seriøst når jeg sier at ALT jeg har kjøpt de siste par årene har vært bare svarte og vinrøde klær, så nå er jeg ganske lei og hadde en regel om å IKKE kjøpe et eneste mørkt plagg i dag. Det klarte jeg, og skjørtet og toppen jeg har på meg på outfitet er blant de tingene jeg kjøpte i dag!

❤ Vilde Kristin

GALAXY NAILSEtter å ha sett det på en blogg fikk jeg lyst til å prøve meg på å lage "galaxy nails". Alt du trenger er en liten svamp og svart, blå, lilla/rosa og glitrende neglelakk. Det var ikke så veldig vanskelig, selvom resultatet mitt ble så som så, haha! Jeg så hvertfall på DENNE videoen, om du har lyst til å prøve det samme!

❤ Vilde Kristin

LAGET MIN EGEN KJOLE

Da vi hadde utkledningsdag på skolen, kledde jeg meg ut som ballettdanser. Jeg hadde egentlig ingenting å ha på meg, så natten før sydde jeg halvveis sammen et avklippet tyllskjørt fra en gammel kjole og en cropped top fra bik bok. Med halvveis sammen mener jeg at jeg sydde den sammen foran, og resten holdt seg oppe med en svær sikkerhetsnål, haha. Så med andre ord var det ikke særlig holdbart. Jeg likte utseende til den nye kjolen, så i dag tok jeg å sydde hele veien rundt, og jeg må si resultatet ble ganske bra!


TADAAA- ferdig resultat!

❤ Vilde Kristin

NEW YORK
Mest fantastiske plassen jeg noen gang har reist til! De fem dagene vi var der var noen av de beste i mitt liv, og jeg er så glad og takknemlig til tanten og onkelen min for at jeg fikk lov til å være med dem! ❤ Er det en plass jeg SKAL tilbake til før jeg dør, så er det New York City. Det er såå mye å se, oppleve og gjøre, åhh, får helt vondt inni meg av å se på bildene for jeg savner det sånn, haha. ❤

❤ Vilde Kristin

Kategorier


Arkiv

hits