Sangvideo

SANGVIDEO - TITANIUM

Neste helg skal jeg i 50-årsdag og 25-års bryllupsdag til tanten og onkelen min, og i den anledning har tanten min spurt om jeg har lyst til å synge et par sanger! Jeg prøvde meg litt frem med forskjellige sanger i stad, og filmet litt underveis for å kunne høre det etterpå. Den ene sangen jeg vurderer å synge er den akkustiske versjonen av Titanium, og det er den som er på videoen under. Den er bare to minutter kort, og ikke hadde jeg øvd så mye heller, så er ikke noe spesielt bra og ikke kan jeg teksten utenat heller, men tenkte jeg skulle dele den hvis noen hadde vært interessert i å høre likevel, haha. 

❤ Vilde Kristin

SANGVIDEO

I dag har jeg endelig vært på kor og sangtime igjen! Jeg hjelper til i barnekoret der jeg bor, men har ikke fått vært der på sånn 4-5 uker, så må si jeg har savnet de skjønne jentene! ❤ Etter kor hadde jeg sangtime, og da øvde jeg på en sang som heter "Danse mot vår"! Den har vi sunget i koret i alle år, og jeg har ALLTID ville synge solist på den, helt siden jeg var 7-8 år, men jeg har aldri fått lov, trist, haha. Men nå er det endelig min tur, og på søndag skal jeg synge den på korets vårkonsert! 

Fikk mamma til å filme mens jeg øvde, så under ser du en video av det! Er dårlig lyd, og måtte klippe å lime litt på slutten, men ja, det får gå:

❤ Vilde Kristin

Kategorier


Arkiv

hits